Sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë janë edhe 72 raste aktive me COVID-19.

Gjatë 24 orëve të kaluara nuk u shënua asnjë viktimë dhe 15 raste shërimi teksa janë regjistruar edhe 8 raste pozitive.