RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A duhet kujdesur prindërit që secili fëmijë të hajë sasinë e njëjtë të ushqimit?

a-duhet-kujdesur-prinderit-qe-secili-femije-te-haje-sasine-e-njejte-te-ushqimit?

Pyetja:

Hoxhë, a duhet prindërit të kujdesen që secili fëmijë të hajë sasinë e njëjtë shembull të kornfleksave, do të thotë të sigurohen se secili fëmijë të hajë një pjatë duke pasur parasysh se ata kanë moshë të përafërt?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo është tejet ekstreme. Ju si prindër nuk mundeni ta shtyeni fëmijën të hajë me zor saktësisht sa motrat apo vëllezrit e tij, gjithashtu secili fëmijë ka apetit dhe preferenca të ndryshme.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A të japim sadaka kur kemi shumë borxhe?

rezart morina

A mund të ndikojë mësyshi apo sihri që dikush ta akuzojë për amoralitet gruan dhe familjaret e saja?

admin

A mund të fali namaz nate edhe pas kohës së imsakut?

admin