RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Cili është gjykimi për faljen ngjitur me tjetrin në namazin me xhemat?

cili-eshte-gjykimi-per-faljen-ngjitur-me-tjetrin-ne-namazin-me-xhemat?

Pyetja:

Cili është gjykimi i ngjitjes sup më sup dhe këmbët me këmbë me tjetrin, në namazin me xhemat? A është kjo sunet apo obligim?

***

Përgjigjja:

Është prej suneteve të forta dhe shumë të preferuara për t’u vepruar por nuk e prishë namazin nëse nuk veprohet.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A lejohet ta rikthejmë mbiemrin e gjyshërve?

admin

A lejohet të varim në muret e shtëpisë panorama me Kuran dhe përmbajtje fetare? – Dr. Imam Ahmed Kalaja

admin

A i lejohet gruas muslimane (femrës së rritur) të ecë rrugëve këmbëzbathur?

admin