RTV AHIRETI

Filmi OMERI R.A. (Film me titra shqip) Të gjitha episodat

admin
0Shares

Film qe nëpërmjet tridhjetë episodeve pasqyron historinë e Islamit dhe njerëzve të përndritshëm të tij, ku në fokus ka Omerin r.a.

“Sikur të thërriste një zë nga qielli: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në parajsë, përveç një njeriu, do të frikësohesha se mos ai jam unë, e po të thoshte: O njerëz, të gjithë ju do të hyni në skëterrë, përveç një njeriu, do të shpresoja se ai jam unë.” – Omeri r.a.