RTV AHIRETI
Artikuj

Logos-A nxori nga botimi librat ilustrues për moshatarët e vegjël “Hana…”

logos-a-nxori-nga-botimi-librat-ilustrues-per-moshataret-e-vegjel-“hana…”

Librat: Hana mëson si të jetojë shëndetshëm;
Hana mëson si të ushqehet shëndetshëm;
Hana mëson si të rritet shëndetshëm
Autor: Yasemin Bradley
Përktheu nga turqishtja: Urata Agagjyshi
Logos-A nxori nga botimi librat ilustrues për moshatarët e vegjël “Hana…” të autores Yasemin Bradley.
Këto libra janë në formë këshillëdhënëse me qëllim që tek të vegjlit tanë të nxitet forma më e mirë e zhvillimit të tyre fizik dhe mendor. Këto libra rekomandohen për fëmijët nga mosha 5 deri më 10 vjeç.
Logos-A
Frymëzimi vazhdon…

Related posts

Xhamia që mbajti armatimin e UÇK-së për 5 vjet

admin

Haxhi dhe rregullat e tij

admin

I dashuruar pa kushte

admin