RTV AHIRETI
FeaturedKosovëLajmeLajmet

Pulsi Publik: Mbi 60% e qytetarëve të kënaqur me presidenten Osmani

pulsi-publik:-mbi-60%-e-qytetareve-te-kenaqur-me-presidenten-osmani

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka publikuar sot edicionin e 24-të të Përmbledhjes Pulsi Publik.

Sipas kësaj përmbledhjeje, del se 60.3 për qind e të anketuarve janë të kënaqur me presidenten Vjosa Osmani.

“Niveli i kënaqshmërisë me Presidenten kapi vlerën 60.3%, krahasuar me 56.8% në nëntor 2022”, thuhet në raport.

Anketa e opinionit të Pulsit Publik bazuar në intervistat e kryera në prill 2023 paraqet gjetjet mbi dhjetë treguesit kryesorë që mbulojnë çështjet socio-ekonomike, mjedisore dhe politike, duke përfshirë drejtësinë tranzicionale.

Related posts

Afrika e Jugut thotë se Izraeli po vepron në kundërshtim me Konventën e Gjenocidit

admin

BE marrëveshje për importet e grurit ukrainas

admin

Kroaci, kompania japoneze Nipro investon 13 milionë euro në një uzinë të re

admin