RTV AHIRETI
FeaturedKosovëLajmeLajmet

Pyetjet rrjedhin në Viber edhe në pjesën e dytë të Testit të Arritshmërisë

pyetjet-rrjedhin-ne-viber-edhe-ne-pjesen-e-dyte-te-testit-te-arritshmerise

Sot po mbahet pjesa e dytë e Testit të Arritshmërisë në Kosovë për nxënësit që i kanë përfunduar klasat e nënta.

Edhe këtë javë, sikurse javën e kaluar, në internet janë publikuar pyetjet e testit, si dhe janë krijuar grupe mes nxënësve me qëllim për të kopjuar.

KOHA ka siguruar pamje të grupeve ku po publikohen pyetjet dhe përgjigjet e testit të nxënësve.

Kopjime ka pasur edhe në Testin e Maturës, që u mbajt javë më parë nga 21 mijë maturantë.

Related posts

Policia sekuestron 174 pajisje të kriptovalutave në Zubin-Potok

admin

Abu Ob’eida: Pas nëntë muajsh, aftësitë luf’tarake të Ha’masit janë edhe më të forta

admin

Hidhet poshtë aktakuza ndaj pesë të dyshuarve për dhunimin e 11-vjeçares

admin