RTV AHIRETI
EkonomiKosovëLajmeLajmet

Rritje blerjësh nga shteti armik i perbetuar

rritje-blerjesh-nga-shteti-armik-i-perbetuar
Sipas të dhënave të raportuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, importet e Kosovës nga Serbia ishin 17,870,000 EUR vetëm gjatë janarit 2023, që shënon një rritje të konsiderueshme nga vlera e importeve gjatë dhjetorit 2022 që ishte 3,043,000 EUR.
Kështu ne qytetarët e Kosovës tregojmë se po blejmë nga një shtet armik i përbetuar, ekzistencial, duke e paguar me EURO të thata! Ky paradoks duhet të NDËRPRITET menjëherë SOT! Le të ju mbetet e të ju kalbet malli në depo tregtarëve, sepse vetëm kjo i bënë të ndërrojnë burimet e furnizimit.
Ju lutem PËRHAPNI SA MË SHUMË KËTË POSTIM!!!

Nga: Agron Dida

Burimi: Bisedë me Bing, 1/6/2023
(1) Importet e Kosovës: Evropa tjetër: Serbia | Treguesit Ekonomik | CEIC. https://www.ceicdata.com/…/imports-other-europe-serbia
(2) Kosovë | Importet: sipas shtetit | CEIC. https://www.ceicdata.com/en/kosovo/imports-by-country .
(3) Statistikat e Tregtisë Ndërkombëtare, Nëntor 2021 – eKosova. https://ask.rks-gov.net/…/international-trade… .

Related posts

Policia e Kosovës konfiskon armë në veri, një ish-zyrtar policor i ndaluar

rezart morina

Rama: Masterplan rajonal dhe udhërrëfyes investimesh në energji

admin

SHBA: Edhe 275 milionë dollarë ndihmë shtesë për Ukrainën

admin