RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Si të veprojë me rrobat që më kanë mbetur të blera me paratë e vjedhura?

si-te-veproje-me-rrobat-qe-me-kane-mbetur-te-blera-me-parate-e-vjedhura?

Pyetja:

Kam blerë rroba të shtrenjta me paratë e vjedhura. Njerëzit prej të cilëve i kam vjedhur ato para nuk i njoh dhe as nuk kam më para. Jam penduar. Çfarë duhet të bëjë me ato rroba? A mundem t’i mbajë ato? Apo është më mirë që t’i hedhi tutje?

***

Përgjigjja:

Dhuroja ato muslimanëve të varfër, apo shiti ato dhe ato para jepi tek personat e varfër.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

Kur hyn në fuqi ndalesa për çethje të flokëve dhe prerje të thonjëve në muajin Dhul Hixhe?

admin

A mund të ndikojë mësyshi apo sihri që dikush ta akuzojë për amoralitet gruan dhe familjaret e saja?

admin

A lejohet të punohet në bankë në sektorin e IT-së?

admin