RTV AHIRETI
FeaturedKosovëLajmeLajmet

Vetura “inteligjente” e Policisë, për dy ditë identifikoi 38 vetura të paregjistruara gjatë lëvizjes

vetura-“inteligjente”-e-policise,-per-dy-dite-identifikoi-38-vetura-te-paregjistruara-gjate-levizjes

Në Rajonin e Prishtinës po vazhdon implementimi i planeve operative për ngritjen e sigurisë në trafik.

Në njoftimin e bërë për media thuhet se, Policia e Rajonit të Prishtinës respektivisht, Njësiti Rajonal i Trafikut rrugor, në kuadër të aktivitete të planifikuara për qëllim të sigurisë rrugore, tani në veturën ,,Inteligjente,, kanë instaluar sistemin e identifikimit të veturave të pa regjistruara të cilat qarkullojnë në rrugë.

Ky sistem kryen identifikimin automatik të menjëhershëm të veturave të paregjistruara edhe gjatë lëvizjes.

“Vetëm për dy ditë të veprimit, janë identifikuar 38 vetura të paregjistruara (prej tyre është has në automjetet pa regjistrim që nga viti 2012)”, thuhet në njoftim.

Policia shton tutje se, ndaj shoferëve janë shqiptuar fletëparaqitjet sipas ligjit si dhe veturat janë përjashtuar nga trafiku duke i konfiskuar përkohësisht targat e regjistrimit.

Related posts

Politika amerikane e “luftës kundër terrorizmit” përhapi islamofobinë në mbarë botën

admin

Vendi më i preferuar nga emigrantët, popullisa e Kanadasë rritet me mbi 1 milionë banorë

admin

Një belg ka marrë një faturë rryme prej 1,3 milion euro

admin