RTV AHIRETI
Agjërimi

24 orë me ju

24-ore-me-ju

RTV Pendimi është Medium Islam në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. RTV Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës.
Related posts

NDËSHKIMI I BESIMTARËVE

rezart morina

VESVESET E SHEJTANIT DHE MBROJTJA PREJ TIJ

admin

LEXIMI I KURANIT

admin