RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A e prishin abdesin gazrat vaginale?

a-e-prishin-abdesin-gazrat-vaginale?

Pyetja:

A e prishin abdesin gazrat vaginale?

***

Përgjigjja:

Gazrat qe dalin nga organi i femrës nuk e prishin abdesin. Është pyetur Komisioni i Përhershëm për Fetva në Arabinë Saudite dhe është përgjigjur se gazrat që dalin nga organi i femrës nuk e prishin abdesin, sepse ato nuk dalin nga vendi i ndyrësirave, siç janë gazrat e zakonshme që dalin nga anusi.

Hoxhë Hekuran Helshani

The post A e prishin abdesin gazrat vaginale? appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Related posts

Pse është e ndaluar djegia e barit të varrezave?!

rezart morina

Cilat vepra të nxjerrin nga feja Islame?

admin

A është gabim nëse e therim kurbanin, para ditës së Kurban Bajramit?

admin