RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A kam gjynah nëse tregoj për diçka që kam premtuar se nuk do të flas?

a-kam-gjynah-nese-tregoj-per-dicka-qe-kam-premtuar-se-nuk-do-te-flas?

Pyetja:

Nëse dikush më kërkon të mos i tregoj askujt për diçka të caktuar, ndërsa unë nuk i themë se “Premtoj se nuk do të flasë”, a konsiderohet përsëri si premtim? A kam gjynah nëse e përhap atë?

***

Përgjigjja:

Po, ti do të kesh mëkat nëse tregon. Kjo ngase është një amanet që të është besuar ty në momentin kur të është thënë të mos i tregosh askujt.

Shejh Asim El Hakim

The post A kam gjynah nëse tregoj për diçka që kam premtuar se nuk do të flas? appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Related posts

Pagimi i studimeve nga ana e vjehrrit, a llogaritet si pjesë e prikës?

admin

A lejohet që femra muslimane të studiojë drejtimin e infermierisë?

admin

Femra muslimane e cila nuk bart mbulesë islame, a i pranohet namazi, agjërimi e zekati?

admin