RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A janë 10 netët e Dhul Hixhes të rëndësishme sikurse ditët e saj?

a-jane-10-netet-e-dhul-hixhes-te-rendesishme-sikurse-ditet-e-saj?

Pyetja:

A janë 10 netë e Dhul Hixhes të rëndësishme sikurse ditët e saj? Ose të paktën netë më të mira se ato jashta tyre?

***

Përgjigjja:

Rëndësia e Dhul Hixhes përfshin që të dyja, ditët dhe netët e saj.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A lejohet të shkoj në haxh nëse kam ende borxh për veturë apo shtëpi?

admin

A kam gjynah nëse i përdori këto kursime?

admin

A lejohet ta agjërojmë vetëm ditën e xhuma kur i bie të jetë dita e Arafatit?

admin