RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A lejohet kontakti me gjininë tjetër për arsye biznesi?

a-lejohet-kontakti-me-gjinine-tjeter-per-arsye-biznesi?

Pyetja:

Kam një biznes me kaligrafi në instagram. Për të marrur porosit kërkoj nga klientët të kontaktojnë në mesazhe private. Si t’ia bëj për të marrur porositë nga meshkujt? Website nuk kam ngase nuk kam buxhet të mjaftueshëm për të.

***

Përgjigjja:

Përderisa bisedoni vetëm për biznesin, nuk prishë punë. Por duhet ta keni parasysh se nuk lejohet të shkruash/shesësh ajete kuranore apo ndonjë nga emrat e Allahut për t’u përdorur ato si dekorime.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A vlen e njëjta ndalesë për lizing siç vlen për kamatë?

admin

Nëse flasim fjalë shirku dhe nuk jemi në dijeni për pasojat, a kërkohet prej nesh pendim?

admin

A lejohet të injektojmë botoks për të ndaluar ose reduktuar djersitjen?

admin