RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A lejohet të luajmë me telefon gjatë hutbes?

a-lejohet-te-luajme-me-telefon-gjate-hutbes?

Pyetja:

A lejohet të luajmë me telefon gjatë hutbes?

***

Përgjigjja:

Për ta dëgjuar përgjigjen nga hoxha i nderuar Bedri Lika, klikoni më poshtë:

Related posts

Cila është lutja për largimin e shqetësimit dhe shlyerjen e borxhit?!

rezart morina

A e falë Allahu shirkun nëse njeriu pendohet prej tij?

admin

Si të veprojmë me ushqimin që na mbetet në fund?

admin