RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A mjafton ta lëvizi vetëm gjuhën derisa bëj dhikër?

a-mjafton-ta-levizi-vetem-gjuhen-derisa-bej-dhiker?

Pyetja:

A mjafton që gjatë dhikrit të lëvizi vetëm gjuhën, pa e lëvizur gojën apo duhet patjetër të lëvizim edhe gojën?

***

Përderisa lëvizni gjuhën kjo është e mjaftueshme.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

Çka ka thënë Xhibrili (a.s.) kur e ka pa xhenetin dhe xhehenemin?

admin

A lejohet t’iu jepet zekati të afërmëve?

admin6

Vjedhja në vendin e punës – A duhet të tregoj të vërtetën apo ta mbajë të fshehur?

admin6