RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A mundet hafizi i Kuranit të marr dikë në xhenet?

a-mundet-hafizi-i-kuranit-te-marr-dike-ne-xhenet?

Pyetja:

A është e vërtetë se ai person që memorizon Kuranin do të marr 10 persona për në xhenet?

***

Përgjigjja:

Jo, hadithi në lidhje me këtë është i dobët dhe jo autentik.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

A lejohet përdorimi i aparaturës për zbardhjen e dhëmbëve gjatë ditës në Ramazan?

admin

A mundet të ndikojë mësyshi që të ndodh tradhëtia bashkëshortore?

admin

A mjafton ta lëvizi vetëm gjuhën derisa bëj dhikër?

admin