RTV AHIRETI
LajmeRajon dhe Botë

Ambasada Suedeze i përgjigjet Forumit Musliman të Shqipërisë

ambasada-suedeze-i-pergjigjet-forumit-musliman-te-shqiperise

“Ne i refuzojmë me forcë këto akte të cilat në asnjë mënyrë nuk pasqyrojnë opinionet e Qeverisë Suedeze.

Djegia e Kuranit ose e ndonjë libri tjetër të shenjtë është fyese, mungesë respekti dhe një akt i qartë provokimi.

Ne do të përcjellim letrën tuaj në Suedi siç kërkohet nga ana juaj.”

Elsa Håstad- Ambassador

Tiranë 04/07/2023

Faksimile e letrës

Publikuar nga: Roald Hysa

Notë proteste drejtuar Ambasadës së Mbretërisë së Suedisë në Tiranë
https://www.mesazhi.com/ndaloni-djegien-e-kuranit-djegia-e-kuranit-nuk-eshte-demokraci/

Related posts

Norvegjia: Vendosja e çmimit tavan për gazin rus nuk do të zgjidhë krizën energjetike të Europës

admin

“Hungaria e madhe”, provokon Orban/ Vesh shallin që përfshin territore të Serbisë, Rumanisë e Ukrainës

admin

Avionët grekë sërish provokuan avionët turq F-16 mbi Detin Egje

admin