RTV AHIRETI
Bidati

Comment on AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I FAREFISIT by AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I FAREFISIT – Test Web

comment-on-afersia-e-gjakut-dhe-respektimi-i-farefisit-by-afersia-e-gjakut-dhe-respektimi-i-farefisit-–-test-web

[…] Me afërsi gjaku nënkuptojmë të afërmit nga ana e babait ose e nënës. Afërsia ndodh kur dy njerëz lidhen njëri me tjetrin me lindje të afërt ose të largët, si p.sh.: djali i mixhës ka afërsi gjaku me ty, sepse ju të dy lidheni me lindje që përfundon te gjyshi (baba i babait).[1] […]

Related posts

Comment on Vaktia e Ramazanit për Gjermani 2023 by Edison

rezart morina

Comment on STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE – DISPOZITA DHE DOBI by STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE – DISPOZITA DHE DOBI – Rtv Pendimi

admin

Comment on AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I FAREFISIT by AFËRSIA E GJAKUT DHE RESPEKTIMI I FAREFISIT – Rtv Pendimi

admin