RTV AHIRETI
Bidati

Comment on STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE – DISPOZITA DHE DOBI by STINA E DIMRIT DHE MES’HU MBI MESTE – DISPOZITA DHE DOBI – Rtv Pendimi

comment-on-stina-e-dimrit-dhe-mes’hu-mbi-meste-–-dispozita-dhe-dobi-by-stina-e-dimrit-dhe-mes’hu-mbi-meste-–-dispozita-dhe-dobi-–-rtv-pendimi

[…] Ibën El-Kajimi, Allahu e mëshiroftë, thotë: “Medito në urtësinë e madhe, të nxehtët e verës dhe të ftohtët e dimrit, jetesën e kafshëve dhe bimëve në të dy stinët. Mendo rreth asaj se si ndërrohen stinët njëra me tjetrën, ngadalë dhe shkallë-shkallë, derisa të vijë fundi i njërës dhe të fillojë stina tjetër. Po të ndërroheshin ato papritmas, do të dëmtoheshin dhe shkatërroheshin njerëzit dhe bimët, kjo sikur ndokush të dalë nga hamami tepër i nxehtë në një vend tepër të ftohtë, prandaj po të mos ishte përkujdesja, mëshira dhe bamirësia e Allahut, s’do të ndodhte ky sistematizim dhe rregullim i gjërave.”[1] […]

Related posts

Filmi “Omeri r.a”

rezart morina

Comment on TËRMETET – 22 DISPOZITA DHE RREGULLA – by TËRMETET – DISPOZITA DHE RREGULLA – Test Web

admin

“LIVE” Kuizi Ramazanit

rezart morina