RTV AHIRETI
Lajme

Drejtori Simnica vizitoi Qendrën Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë

drejtori-simnica-vizitoi-qendren-shqiptare-per-integrim,-kulture-dhe-religjion-ne-lozane

Drejtori i Drejtorisë së Diasporës në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, i shoqëruar nga kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prishtinë, Hetem ef. Sopjani, kanë vizituar Qendrën Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë, në të cilën u mirëpritën nga imami, njëherësh kryetari i kësaj Qendre, Fehim ef. Abazi.

Imami Abazi e falënderoi delegacionin e Kryesisë së BIK-ut për këtë vizitë dhe për bashkëpunimin e vazhdueshëm të BIK-ut me qendrat dhe xhamitë e diasporës.

Nga ana e tij, drejtori Simnica, përcolli përshëndetjet e Myftiut Naim ef. Tërnava, dhe i falënderoi nikoqirët për kontributin e tyre të vazhdueshëm në vendlindje.

Related posts

Ish-kryeministrit të Pakistanit i ndalohet përfshirja në politikë për pesë vjet

admin

Hezbollahu sulmoi katër pika ushtarake izraelite

admin6

Turqia në 9 muaj shpëtoi 16 mijë emigrantë të parregullt të braktisur drejt vdekjes nga Greqia

admin