RTV AHIRETI
LajmeLajmetTeknologji

Elon Musk ndryshon logon e Twitterit

elon-musk-ndryshon-logon-e-twitterit

Drejtori ekzekutiv i Twitterit, Elon Musk, zëvendësoi logon klasike të “zogut” të platformës së mediave sociale me shkronjën “X”.

Musk, i cili shkroi “X.com” në përshkrimin e llogarisë së tij në Twitter, njoftoi se adresa “X.com” tani ridrejtohet në “twitter.com”.

Është parë se fotografia e profilit të llogarisë zyrtare të Twitterit në platformë është zëvendësuar me shkronjën “X”. Gjithashtu, edhe logoja e zogut në llogarinë e Elon Musk-ut është zëvendësuar me shkronjën “X”.

“Nëse një logo e mirë X ndahet sonte, ne do të kalojmë drejtpërdrejt në mbarë botën nesër. Është si X”, shkroi Musk.

Musk, i cili zotëron SpaceX dhe Tesla, bleu platformën Twitter dhe që atëherë ka kaluar nëpër ndryshime rrënjësore.

Në fillim të këtij viti, Elon Musk zëvendësoi shkurtimisht logon e Twitterit me logon e qenit të kriptomonedhës Dogecoin.

Related posts

OKB: Spitali “Nasser” në Gaza është bërë një vend vdekjeje, jo shërimi

admin6

ATK: Për dy muaj 22.5 milionë euro më shumë të hyra tatimore

admin6

Shtesat për fëmijë, hapet aplikimi për të gjithë ata që kanë lindur në vitin 2012

admin