RTV AHIRETI
LajmeRajon dhe BotëTurqi

Erdoğan: Kurrë nuk do të harrojmë solidaritetin e të gjithë miqve tanë në këto ditë të vështira

erdogan:-kurre-nuk-do-te-harrojme-solidaritetin-e-te-gjithe-miqve-tane-ne-keto-dite-te-veshtira

Erdoğan: Kostoja e shkatërrimit të shkaktuar nga tërmeti do të arrijë rreth 104 miliardë dollarë. Nuk është e mundur që asnjë vend të përballet i vetëm me një fatkeqësi të tillë.

Erdoğan: Kurrë nuk do të harrojmë solidaritetin e të gjithë miqve tanë në këto ditë të vështira.

Erdoğan: Do të rindërtojmë dhe ringjallim të gjitha qytetet tona me infrastrukturë, superstrukturë, biznese, vlera historike dhe kulturore.

Erdoğan: Synimi ynë është që brenda 1 viti të ndërtojmë mjaftueshëm ndërtesa për të plotësuar nevojat e rajonit të tërmetit. Planifikojmë vitin e parë të dorëzojmë 319.000 ndërtesa.

Erdoğan: Shfaqim lehtësimin e nevojshëm për vendet e treta lidhur me arritjen e ndihmave të tyre humanitare në Siri. Do të vazhdojmë me këtë qëndrim.

Lajmi duke u përditësuar

Related posts

OKB bën thirrje për furnizim të pandërprerë në Gaza: Rritet rreziku i urisë, ajo që po shohim është shkatërruese

wpuser

Biden falënderon Erdoğan-in për përpjekjet e tij për korridorin e drithit

admin

Kosova dhe Turqia lidhin marrëveshje në fushën ushtarake

admin