RTV AHIRETI
Lajme

Haxhitë tanë vizitojnë vendet historike të Medines

haxhite-tane-vizitojne-vendet-historike-te-medines

Në kuadër të vizitave të vendeve të shenjta dhe historike të qytetit të Medines, haxhitë tanë, kanë vizituar kodrën e Uhudit, Xhaminë me dy Kible, vendin e betejës së Hendekut, Xhaminë e Kubasë etj.

Ata janë njohur për së afërmi me historikun dhe rëndësinë e këtyre vendeve.

Related posts

Mijëra demonstrojnë kundër rritjes së çmimeve dhe mosveprimit të qeverisë në Pragë

admin

Rrufeja vret 20 persona në Indi

admin

Gjykata Kushtetuese pezullon zbatimin e nenit që parasheh faljen e 100 eurove për tatimin në pronë

admin