RTV AHIRETI
Shëndetësi

Me motor për urgjenca! Për të ndihmuar në trafik dhe kur rrugët janë të ngushta

me-motor-per-urgjenca!-per-te-ndihmuar-ne-trafik-dhe-kur-rruget-jane-te-ngushta

Shpesh ankohemi se ambulanca mbërrin në vendngjarje por nuk mund të afrohet tek pacienti për shkak të rrugicave të ngushta apo ndërtime që janë bërë pa zbatuar distancat ndërmjet njëri- tjetrit duke bërë qe ndihma të ofrohet me vonë.

Related posts

A është normale që një fëmijë të gërhasë? Specialistët tregojnë kur duhet të shqetësoheni

admin

COVID-19 ka sjellë faktorë të shumtë rreziku për mungesën e hekurit në trupin tonë

admin

Sa ndikojnë ndryshimet e papritura të motit në shëndetin tonë

admin