RTV AHIRETI
Agjërimi

PËR ALLAH

per-allah

A mendon se ke me vdekë
Mos e le at vëlla me hjekë
Pasunija vjen e shkon
Ta jep Zoti se m’shliron

Shum njerz t’mirat i harrojnë
Por Melaqet i shënojnë
Bone ni t’mirë për Allah
A ke shpirt a ke gjunah

Nëse m’jep mos ma përmend
Se pomë sillet krejt ky vend
Ska nevojë me ditën krejtë
E din Zoti të shpërbleftë

Sa sevape ke fitu
Qato ty kanë me t’shpëtu
Qato dalin n’Ahiret
Ke bo punë t’mirë për Xhehnet

Shum njerz t’mirat i harrojnë
Por Melaqet i shënojnë
Bone ni t’mirë për Allah
A ke shpirt a ke gjunah.

Veli Beqiri
Related posts

ÇDO I RI ËSHTË I AFTË TË REALIZOJË NDONJË PROJEKT

rezart morina

TËRMETET – DISPOZITA DHE RREGULLA

rezart morina

TË MBROJTURIT E SUNETIT NGA ATA QË E FYEJNË

admin6