RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A lejohet t’i përdorim çorapet e përditshmërisë si meste?

a-lejohet-t’i-perdorim-corapet-e-perditshmerise-si-meste?

Pyetja:

A lejohet t’i përdorim çorapet e përditshmërisë si meste?

***

Përgjigjja:

Jo, nuk lejohet përpos nëse janë çorape të trasha të dimrit apo të lëkurës që janë enkas për meste. Përndryshe çorapet normale që i përdorim gjatë verës nuk i plotësojnë kushtet për t’u përdorur për meste.

Dr. Shefqet Krasniqi

Related posts

A është i lejuar ndërmjetësimi përmes web-it mes qendrave tregtare dhe blerësve ku shiten veshje për femra, e që përdorimi i tyre mundet me qenë haram?

admin

A ju lejohet meshkujve muslimanë të veshin pantollona të ngushtë?

admin

A mundet hafizi i Kuranit të marr dikë në xhenet?

admin