RTV AHIRETI
Lajme

BIK dhuroi botimet e saj për Shoqatën e të Burgosurve Politikë të Kosovës

bik-dhuroi-botimet-e-saj-per-shoqaten-e-te-burgosurve-politike-te-kosoves

Drejtori i Drejtorisë për Kulturë dhe Veprimtari Botuese në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Ramadan Shkodra, i shoqëruar nga përgjegjësi për literaturë, Agim Gashi, kanë vizituar sot Shoqatën e të Burgosurve Politikë të Kosovës, në të cilën u pritën nga u.d. drejtori Selatin Novosella.

Ata vizituan bibliotekën e sapo themeluar të Shoqatës dhe arkivin e saj.

Me këtë rast, Drejtoria për Kulturë dhe Veprimtari Botuese në BIK, i dhuroi Shoqatës së të Burgosurve Politik, 73 tituj, botime nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, më konkretisht nga shtëpia botuese “Dituria Islame”. Titujt janë të fushave të ndryshme, ndër to nga kultura, historia, gjuhësia, letërsia etj.

U.d. drejtori Novosella falënderoi drejtorin Shkodra, por edhe institucionin e Bashkësisë Islame të Kosovës për këtë dhuratë, duke e cilësuar atë si një ndihmesë të madhe për këtë shoqatë.

Related posts

Turqia ka objektin më të madh të depozitimit të gazit në Evropë

admin

Themelohet Drejtoria e Policisë së Kryeqytetit

admin

Shefi i diplomacisë turke dhe ai i NATO-s diskutojnë ringjalljen e marrëveshjes së drithërave të Detit të Zi

rezart morina