RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni…

ceshte-ajo-qe-njeriun-me-se-shumti-e-rrezon-nga-froni…

Një herë ishte pyetur Ali bin Husein r.a. se “Çështë ajo që njeriun më së shumti e rrëzon nga froni në pluhur?” Ai ishte përgjigjur: “Lutja e pranuar e atij që i është bërë padrejtësi.”

Kjo është ajo që e ka thënë edhe Pejgamberi a.s.: “Ruajuni nga lutja e atij që i është bërë padrejtësi, sepse midis saj dhe All-llahut nuk ka perde.” (Buhariu / Muslimi).

Mehas Alija

Related posts

Pse duhet të agjërojmë?

admin

Falja e borxhit dikujt a konsiderohet dhënie e zekatit?

admin

Kam qenë e sëmurë 3 javë dhe nuk kam falur namaz, si ta kompenzojë atë?

admin