RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Mos lejoni që zemërimi të lëshojë rrënjë në zemrën tuaj

mos-lejoni-qe-zemerimi-te-leshoje-rrenje-ne-zemren-tuaj

Mos lejoni që hidhërimi dhe zemërimi të lëshojnë rrënjë në zemrën tuaj. Ato janë helm që në fund do ta dëmtojnë shpirtin tuaj. Hiqni dorë nga dhimbja dhe urrejtja që janë pasojë e tyre.

Nëse keni bërë gabim, kthejuni të Mëshirshmit dhe lejoni që Ai t’ju shërojë. Dhe, sërish do të ndiheni të plotësuar me një zemër të ndritshme!(Mufti Ismail Menk)

Related posts

A mjafton ta lëvizi vetëm gjuhën derisa bëj dhikër?

admin

Çfarë duhet bërë për të qenë musliman i mirë?

admin

Femra muslimane e cila nuk bart mbulesë islame, a i pranohet namazi, agjërimi e zekati?

admin