RTV AHIRETI
Lajme

Grupi i parë i besimtarëve nga Kosova arrin shëndosh e mirë në Meke

grupi-i-pare-i-besimtareve-nga-kosova-arrin-shendosh-e-mire-ne-meke

Grupi i parë i besimtarëve nga Kosova, të cilët janë nisur sot në mëngjes për ta kryer haxhin, ka arritur shëndosh e mirë në Meke.

Përfaqësuesit nga drejtoria e Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës kanë dalë në pritje të besimtarëve dhe kanë filluar menjëherë me akomodimin e tyre në hotel.

Këtë vit nga Kosova pritet që haxhin ta kryejnë 741 besimtarë.

Related posts

Pentagoni: Kina do të ketë 1500 koka bërthamore deri në vitin 2035

admin

Ngritet aktakuzë për korrupsion kundër gjashtë zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve të komunës së Istogut

admin

Scholz viziton Indinë

admin