RTV AHIRETI
Shëndetësi

Ky frut ndihmon kundër kancerit, më shumë se çdo trajtim tjetër

ky-frut-ndihmon-kunder-kancerit,-me-shume-se-cdo-trajtim-tjeter

Një numër shumë i madh ekspertësh thonë se ky frut ka shumë potencial dhe është 10.000 herë më efektiv se çdo trajtim tjetër kundër kancerit.

Për fat të keq mrekullitë që ky frut posedon janë mbajtur sekret nga kompanitë më të mëdha farmaceutike botërore sepse në këtë mënyrë ato rritin fitimet e tyre dhe shesin produktet mjekësore.

Fruta e njohur si Guanabana rritet në një pemë të vogël të ngjashme me një shkurre, frutat janë të ëmbla dhe me kokërr të madhe dhe mund të konsumohen të papërpunuara ose të përpunuara si pije, smoothie ose lëngje të ndryshme.

Kjo pemë mund të mbillet në kopsht dhe lëngu i saj parandalon kancerin.

Gjithashtu është e rëndësishme se Guanabana nuk ka efekte anësore si kimioterapia. Besohet gjithashtu se është mjaft efektive jo vetëm në luftën kundër kancerit dhe në përfitime të ndryshme shëndetësore.

Ky frut ka në brendësi elementë shumë herë më të fuqishëm se antibiotikët dhe ka veti antiparazitare dhe antibakteriale.

Guanabana mund të trajtojë çrregullimet e nervave, depresionin, stresin dhe rregullon nivelet e tensionit të gjakut.

Në 5 vitet e fundit më shumë se 20 teste laboratorike kanë treguar se ekstraktet e Guanabanës kanë efekt në eleminimin e qelizave kancerogjene në 12 lloje të kancerit si ai ovarian, kanceri i prostatës, i mushkërive etj.

Elementët e mrekullueshëm të këtij fruti ndalojnë rritjen e qelizave kanceroze 10000 më sumë se Adriamicina që njihet si një medikament i kimioterapisë.

Gjëja më e rëndësishme e këtij fruti është se nuk ndikon në shëndetin e askujt, por vetëm shkatërron qelizat kancerogjene, jo si trajtimet e tjera kundër kancerit.

Related posts

Si të trajtoni dikë me autizëm?

rezart morina

Si të kuptoni që pula e papjekur është prishur

admin

Celularët janë vatër infeksioni për përdoruesit

admin