RTV AHIRETI
FeaturedLajmeLajmet

Punimet në rrjet, këto zona do të mbesin pa rrymë

punimet-ne-rrjet,-keto-zona-do-te-mbesin-pa-rryme

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.
Sipas njoftimit, rryma do të ndërpritet për shkak të punimeve në rrjet, transmeton lajmi.net.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

05.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc te Kaqurët me (kod: 13000002045) prej orës 10:00 deri në ora 10:30.

Vendet: Fshati Prugovc.

Arsyeja: Për shkaqe sigurie, rregullim i rrjetit 0.4 kV.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J29 Rezonanca me (kod: 19000029) prej orës 11:00-11:20 deri në ora 15:00-15:30

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Rezonanca me (kod: 19000029115) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Vendet: Rezonanca, lagjja te Hotel Glory, rr.Kasper Saraqi, lagjja në mes rreth rrotullimit që lidh rrugën M-2 dhe R-6.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, rregullim i rrjetit 0.4 kV.

05.01.2023

Punime nga KOSTT-i

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TR 1 (J12) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga zbarrat 1 prej orës 13:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan; fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk, , Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratishë e Epërme, Ratishë e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme dhe Hylaj.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente- kyçja e TR 1, shpërndarja e ngarkesës në 2 trafostacione për shkak të mbingarkesës.

06.01.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan-Qendra 1 (Kodi: 41000006)prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretëresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar TS-9-Lipjan, kodi 41000006162.

2.

Nga NS 35/10[kV] Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001)prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, ndërrimi i trafostacionit të mbingarkuar, TS të ri –Vojnovc, kodi 41046001025.

Gjilan

1.

NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet: TR 3 dhe TR 4 pa tension mbetet:

TR 3 dhe TR 4 në NS 35/10kV Vitia pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Qerqiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi.

Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc, Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban, Drobresh, Gërmovë (një pjesë), Kabash dhe Smirë, Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë, Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, Eliminimi i pikave të nxehta në nënstacion. Ka BRE.

06.01.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1 .

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Likovci (kodi: 74000001) në dy termine, nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:00 deri 16:30.

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makërmal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likovc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe ndarja e urave të TM.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04 kV Rezallë-Deliu (kodi: 74000001013) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-1 (kodi: 74000001014) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezallë-Zabeli-2 (kodi: 74000001015) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezall e re (kodi: 74000001016) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Tushillë (kodi: 74000001017) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezallë-Ahmeti (kodi: 74000001018) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezallë-Rukolli (kodi: 74000001019) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Rezallë-Aruqi (kodi: 74000001020) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Veseli (kodi: 74000001021) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Musliu (kodi: 74000001022) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-1 (kodi: 74000001023) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Meha (kodi: 74000001024) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Zymeri-2 (kodi: 74000001025) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovcë-Qendra (kodi: 74000001026) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Plluzhinë-1 Xhamija (kodi: 74000001027) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Plluzhine -2 Bajraktart (kodi: 74000001028) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Ticë-3 Hasani (kodi: 74000001029) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Ticë-1 (kodi: 74000001030) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Ticë-2 (kodi: 74000001031) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Obri Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Obri e Ulët Smakiqi (kodi: 74000001033) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Obri e Ulët te Shkolla (kodi: 74000001034) nga ora 08:30 deri 16:30
TS 10/04 kV Obri e Ulët (kodi: 74000001035) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Murgë-2 (kodi: 74000001037) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Murgë-1 (kodi: 74000001038) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Ahmeti (kodi: 74000001039) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Plluzhinë-Nurakt (kodi: 74000001040) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV IPKO (kodi: 74000001053) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Tushillë i Ri (kodi: 74000001055) nga ora 08:30 deri 16:30.
TS 10/04 kV Likovce Arif Aliu (kodi: 74000001056) nga ora 08:30 deri 16:30.
Vendet: Rezallë (pjesërisht), Makërmal (pjesërisht),Shtutic ,Plluzhinë, Tushilë,Likovc,Ticë, Obri …

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i TS-së egzistues përmes LP të ri, projekti “Feeder 3” – LOT 22.

Related posts

Kërkimi për të zhdukurit vazhdon ndërsa Maroku është tronditur nga tërmeti tragjik

admin

TIKA ndihmon prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit me pajisje bujqësore në Pejë

rezart morina

Liberalizimi i vizave të enjten në rend dite në Bruksel

admin