RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A lejohet tregtia me thonjët artificial?

a-lejohet-tregtia-me-thonjet-artificial?

Pyetja:

A lejohet të dizajnojmë dhe shesim thonjë artificial?

***

Përgjigjja:

Jo, kjo nuk është e lejuar.

Shejh Asim El Hakim

Related posts

Pse e hanë muslimanët mishin, kur ai mund ta bëjë njeriun agresiv?

rezart morina

A lejohet ndërrimi i gjinisë në islam?

admin

A do të ketë në Xhenet beqarë?

admin