RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

A na falen gjynahet e vogla me kalimin e kohës, pa kërkuar falje?

a-na-falen-gjynahet-e-vogla-me-kalimin-e-kohes,-pa-kerkuar-falje?

Pyetja:

A na falen gjynahet e vogla me kalimin e kohës, pa kërkuar falje?

***

Përgjigjja

Gjynahet e vogla mund të na falen përderisa u ruhemi dhe largohemi gjynaheve të mëdha, nga abdesi në abdes, nga një Ramazan në tjetrin.

Dhe madje edhe gjersa falemi, ngase disa prej gjynaheve tona na vendosen në kokat e krahët tanë dhe bien sa herë që bëjmë ruku dhe sexhde.

Shejh Asim El Hakim

The post A na falen gjynahet e vogla me kalimin e kohës, pa kërkuar falje? appeared first on Pyetje dhe përgjigje nga feja islame.

Related posts

Djali më trembet në gjumë dhe qan. Si të veprojë?

rezart morina

A lejohet të pijmë ujë në këmbë?

admin

A bën muslimani të festoj Halloween për argëtim?

admin6