RTV AHIRETI
Pytje & Përgjigje

Bereqet i Zotit është kur të duan njerëzit

bereqet-i-zotit-eshte-kur-te-duan-njerezit

Një nga mënyrat e bereqetit të Zotit ndaj një njeriu është edhe kur e duan secili që e njeh! Lum për ata njerëz!

Gjithësesi, këtu nuk mendohet për shpirtërat ziliqar dhe xheloz, ata nuk duan veten e le më tjerët!

A.D.

Related posts

A lejohet mbajtja e kukullave dhe lojërave kompjuterike në të cilat lojtari vesh kukulla?

admin

A duhet t’i zgjojmë nga gjumi familjarët për namaz edhe kur nuk na thonë?

admin

Si të veprojmë me ushqimin që na mbetet në fund?

admin